What's happening at Human Inference.

smart-data-seminar-finance-seminar.jpg

EDM Finance Seminar

EDM biedt u een inspirerend seminar met actuele onderwerpen gericht op de financiële sector. Het middagvullende programma zal volledig in het teken staan van digitale innovatie en transformatie, met een duidelijke link naar relevanter communiceren met consumenten. EDM ontvangt u met een lunch en start dan met een afwisselend en inspirerend programma. Diverse inspirerende sprekers komen aan het woord, zoals: Menno van Leeuwen, Head of Lower Financial Stress bij MoneyYou en Roel ter Brugge, Directeur Strategie & Projecten bij Independer. Dagvoorzitter is Ben van der Burg, voormalig professional schaatser die tevens de laatste presentatie zal verzorgen. Jelle Rietveld, Sales consultant bij EDM, zal deze dag als Programma Manager in goede banen leiden.

Voor meer informatie over programma, sprekers en het bevestigen van uw deelname klik hier ->https://smartdata-seminar.nl/

Als nieuwste lid van de EDM Media Group zal ook Human Inference aanwezig zijn tijdens dit seminar, wij verwelkomen u dan ook graag op 16 mei in Amsterdam.

News