Controleer, corrigeer en beheer de kwaliteit van uw klantgegevens.

Bewezen softwareoplossingen om bedrijfsrisico’s te verminderen en strategische bedrijfsprocessen te verbeteren.

Onze oplossingen Over ons

Betrouwbare gegevens zijn de basis voor uw succes.

Het verminderen van bedrijfsrisico’s en verbeteren van strategische bedrijfsprocessen, start met de kwaliteit van uw contactgegevens. Met de softwareoplossingen van Human Inference, controleert, corrigeert en beheert u al uw klantgegevens. Voor meer klantinteracties, een verbetering van de klanttevredenheid en een hogere compliance.

DataHub is een unieke Master Data Management oplossing: het bevat een krachtige matching-engine die patronen herkent en matcht zoals het menselijk brein. Het is de oplossing voor datakwaliteit en databeheer waarmee u risico’s vermindert op basis van volledige, unieke en nauwkeurige data. Met DataPlatform verhoogt u de kwaliteit van al uw contactgegevens. U schoont contactgegevens op, matcht data voor consolidatie en het terugdringen van duplicaten, en matcht met sanctielijsten. En dit alles op basis van natuurlijke taalverwerking en fuzzy logic technieken.

[HIER KOMT DE HORIZONTALE LIJN]

Nieuws