JAVA DEVELOPER (DUTCH)

Java Software Engineer (Back end) (location Arnhem)

Heb je interesse in de complexiteit van klantdata en Master Data Management

Heb je interesse in de complexiteit van klantdata en Master Data Management, en lijkt het je een uitdaging om mee te werken aan de software-oplossing die Human Inference aan bedrijven biedt om de kwaliteit van hun contactdata te optimaliseren?
Binnen ons DataHub team is er een positie beschikbaar voor een Software Engineer! Het betreft een fulltime functie (40 uur per week) op ons kantoor in Arnhem.

Functieomschrijving
Als Java Software Engineer ben je onderdeel van één van onze agile ontwikkelteams en daarmee samen met je team verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software van Human Inference. Je zult nieuwe functionaliteit ontwerpen en realiseren, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat.

Functie-eisen

  • Een afgeronde bachelor/universitaire opleiding in IT, relevante werkervaring of aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in het Java ecosysteem;
  • Goede communicatie-skills - je kunt goed samenwerken in een scrumteam;
  • Beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal (zowel gesproken als schriftelijk);
  • Kennis van databases (SQL, NoSQL) en bij voorkeur ook van Big Data;
  • Ervaring met microservices is een pré;
  • Kennis van development tools als Jira, Jenkins, Maven en Git is zeker een pré

Human Inference
Human Inference helpt bedrijven om hun klantdata optimaal te benutten. We doen dit door klantinformatie voor bedrijven overal beschikbaar en inzichtelijk te maken; wanneer en waar het nodig is. Hierdoor zien bedrijven de interactie tussen de organisatie en haar klanten substantieel verbeteren. Als expert in datakwaliteit en Master Data Management bedienen wij klanten en partners in Benelux, Duitsland en Verenigd Koninkrijk in uiteenlopende branches zoals banken, verzekeraars, gezondheidszorg, energieleveranciers en uitgeverijen.

Op ons kantoor in Arnhem werken ca. 30 medewerkers. De sfeer op kantoor is informeel en de lijntjes zijn kort. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze fabuleuze spel- en filmavonden en onze dagelijkse tafeltennismatches.Apply

Herken je je in dit profiel en heb je interesse in de functie? Neem contact op met HR (Marlies van ’t Hoog) via hr@humaninference.com

Note: Onderdeel van onze sollicitatieprocedure is het aanvragen van een VOG verklaring.

More vacancies